Product Tag - Produse pe bază de ulei de argan

 • ARGAN BALSAM DE PAR 265ML

  Uleiul de argan organic marocan este o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanti si acizi grasi
  esentiali. În combinație cu un amestec de ingrediente organice cu proprietati bioactive aceast balsam de par
  hidrateaza și restaurareaza cuticula, penetrand adânc în cortex, astfel parul devine neted, stralucitor si plin de
  vitalitate.

   

 • ARGAN SER PT OCHI EFECT INSTANT 30ML

  Uleiul de argan organic marocan este o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanti si acizi grasi esentiali. Proprietatile de intinerire ale acestui ulei uimitor in amestec cu un complex de uleiuri organice si extracte de fructe ofera un tratament intes hidratant pentru zona din jurul ochilor, avand o textura cu absorbție rapidă.

 • ARGAN ULEI PTR BAIE SI MASAJ 100ML

  Acest ulei super hidratant contine ulei de argan organic cu componente bioactive, inclusiv acizi esentiali grasi
  care ajuta pielea sa se regenereze. Uleiul nostru de baie si de masaj al corpului combină proprietățile valoroase,
  cu un amestec aromat, senzual si picant de uleiuri esențiale și extracte naturale și organice.
  Acesta hidrateaza, stimuleaza si restabiliste, in timp ce excita simturile și penetreaza pieliea lasand-o revitalizata,
  catifelata și strălucitoare, cu o vitalitate naturale.

 • ARGAN SAMPON 265ML

  Uleiul de argan organic marocan este o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanti si acizi grasi esentiali. Proprietățile unice ale acestui ulei uimitor sunt combinate cu o serie de uleiuri esențiale organice și extracte de fructe pentru a crea un sampon nutritiv care netezește și curăță firele de par.

 • ARGAN CREMA DE ZI 50ML

  Uleiul de argan organic marocan este o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanti si acizi grasi esentiali. Proprietățile unice ale acestui ulei uimitor sunt combinate cu o serie de uleiuri esențiale organice și extracte de fructe pentru a crea o crema cu textura usoara, potrivita pentru utilizarea pe fata si corp.

 • ARGAN ULEI PENTRU FATA 30ML

  Uleiul de argan organic marocan este o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanti si acizi grasi esentiali. Proprietățile naturale ale acestui ulei de întinerire, lucrează în armonie cu amestecul nostru de ingrediente active naturale si organice. Acesta oferă un tratament facial non gras care hidratează instant, pentru a stabiliza nivelul de hidratare a pielii, în timp ce fosfolipidele și ceramidele penetrează suprafața epidermei, lasand senzatia de piele mai tanara, mai fina si mai catifelata.

 • ARGAN ULEI ANTIRID CEL.STEM 30ML

  Celulele stem din argan combinate cu formula unica Proteolea® (o combinatie de ingrediente naturale care lucreaza impreuna pentru un efect anti-imbatranire) ajuta la protejarea si revitalizarea celulelor stem de la nivelul pielii. Acestea accelereaza nu numai procesul de reparare naturala a pielii, ci ii ofera si o a doua sansa unica.
  Uleiul de argan marocan este o sursă incredibil de bogată de vitamina A, vitamina E, antioxidanti, acizi și fitosteroli grași esențiali, toate acestea fiind vitale pentru o piele sanatoasa.
  Sistemul nostru anti-îmbătrânire este rezultatul unei formule unice de ingrediente active de celule stem de argan si extracte care mențin tineretea. Amestecul nostru brevetat de ingrediente bioactive, naturale si organice din acest sistem anti-imbatranire marchează o nouă abordare care lupta impotriva simptomelor de îmbătrânire prematură a pielii, cum ar fi ridurile, hidratarea și pierderea de fermitate.

 • ARGAN ULEI 100% PUR 50ML

  Uleiul de Argan pur organic este renumit pentru proprietatile sale naturale antioxidante și anti-imbatranire fiind bogat in acizi grași esențiali. Acesta conține, de asemenea, un nivel foarte ridicat de vitamina E, care este esentiala pentru o piele si un par sanatos.
  „Lichidul de aur” Dr Organic, uleiul pur de argan , are multiple acțiuni, fiind un "super-aliment" pentru par, piele, unghii și buze. Ofera hidratare, ajuta celulele sa se regenereze, hraneste si echilibreaza.

 • ARGAN CREMA DE NOAPTE 50ML

  Uleiul de argan organic marocan este o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanti si acizi grasi esentiali. Proprietățile unice ale acestui ulei uimitor sunt combinate cu o serie de uleiuri esențiale organice și extracte de fructe pentru a crea o crema intens nutritiva, potrivita pentru utilizarea pe fata si corp.

 • ARGAN BALSAM PT MAINI SI UNGHII 100ML

  Acest balsam de maini si unghii cu ulei organic de argan, ultra bogat, este un tratament intensiv de reparare.
  Amestecul de ingrediente bioactive naturale si organice cu uleiul organic de argan ajuta la calmarea, hidratarea și protejarea chiar și a mâinilor grav uscate si deteriorate.

 • ARGAN BALSAM TRAT.REPAR.PT.PAR 200ML

  Tratament bioactiv pentru păr și scalpul

  ✓ funcție celulară sănătoasă
  ✓ matasos la atingere
  ✓ previne oxidarea si degradarea
  ✓ protejează împotriva deteriorării și a poluării
  ✓ vizibil mai strălucitor
  ✓ nu trebuie sa lipseasca persoanelor cu par creț, fin și lipsit de viață

 • ARGAN DEODORANT 50ML

  Deodorant natural cu o formula care nu blocheaza porii.

  ✓ fara aluminiu
  ✓ fara SLS
  ✓ fara parabeni
  ✓ fara alcool