Product Tag - Produse Skin Clear

 • SKIN CLEAR GEL SPĂLARE FAȚĂ 5 IN 1 125ML

  Conține o combinație puternică de ulei de arbore de ceai, extract de portocale și grapefruit. Aceste extracte au fost combinate cu AHA naturale (acizi de fructe) dintr-un complex botanic unic și o selecție proprie de ingrediente bioactive, naturale și organice.

 • SKIN CLEAR TONIC PURIFIANT 5 IN 1 200ML

  Conținând un complex propriu de ingrediente naturale și organice, îmbogățit cu AHA naturali (acizi din fructe), contribuie la creșterea ratei de reînnoire a celulelor pielii, revitalizând pielea, lăsând-o curată, echilibrată, calmată și cu porii vizibil reduși.

 • SKIN CLEAR MASCA PENTRU CURATARE PROFUNDA 100 ML

  Mască unică de tratare cu extract de scoarță de salcie si carbune. Această mască oferă un tratament profund de curățare pentru zonele problematice ale pielii, cum ar fi petele, imperfecțiunile și acneea

 • SKIN CLEAR GEL TRATAMENT 10ML

  Testat dermatologic, formulat special pentru a acționa țintit asupra petelor, imperfecțiunilor și acneei. Concentrația bogată de AHA (acizi din fructe) și Acid Salicilic oferă efecte rapide și eficiente, inclusiv o rată crescută de reînnoire celulară.

 • SKIN CLEAR CREMĂ HIDRATANTĂ SEBUM CONTROL 5 IN 1 50ML

  Este bogată în AHA naturali (acizi din fructe) care ajută la creșterea ratei de înoire celulară a pielii. Am combinat aceste principii active cu adevărat unice, cu un complex propriu de ingrediente naturale, organice și bioactive, incluzând extractul de coajă de salcie, cu efect dovedit de calmare a pielii iritate.

 • SKIN CLEAR EXFOLIANT FAȚĂ 5 IN 1 150ML

  Imbogățit cu un amestec brevetat din plante organice precum uleiul de tea tree, grepfruit și mușețel pentru a oferi un tratament ideal pentru pielea uleioasă predispusă la imperfecțiuni.