Product Tag - Produse cu carbune

 • CARBUNE GEL DUS PURIFICATOR 250ML

  Cărbunele activ este un ingredient cu adevărat unic, cu proprietăți deosebite atunci când este utilizat în produsele cosmetice. Combinându-l cu un amestec propriu de uleiuri esențiale organice și extracte din fructe, am creat un gel de duș revitalizant care ajută la îndepărtarea impurităților lasand pielea complet curată.

 • CARBUNE BALSAM PAR 265ML

  Cărbunele activ este un ingredient natural unic care ajută la eliminarea impurităților și grăsimii din păr și de pe scalp. Printr-o combinație proprie de uleiuri organice, bioactive și extracte din fructe am creat un balsam hidratant, purificator. Ajută la îndepărtarea impurităților, lăsând părul și scalpul revitalizate, catifelate și sănătoase.

 • CARBUNE SAMPON 265ML

  Cărbunele activ este un ingredient natural unic care curăță în profunzime pentru a elimina impuritățile și grăsimea din păr și de pe scalp. Proprietățile unice ale cărbunelui sunt potențate de o combinație proprie de uleiuri organice și extracte din fructe pentru a crea un șampon purificator care lasă părul și scalpul revitalizate și reîmprospătate.

 • CARBUNE PASTA DINTI 100ML

  Pastă de dinți cu efect de albire cu aromă puternică de mentă. Această formulă exclusivă combină proprietățile purificatoare ale cărbunelui activ cu un amestec complex de extracte bioactive, naturale și organice, din plante. Acest produs unic calmează și reface gingiile, lăsându-vă dinții curați, de un alb natural.