Product Tag - Produse pe bază de aloe vera

 • ALOE VERA APA DE GURA 500ML

  Formula noastra de apa naturala de gura este un progres in domeniul ingrijirii dentare. Folosind aloe vera
  organica bioactiva cea mai pura, formulăm cu grijă proprietățile calmante ale polizaharidelor cu un amestec
  complex de extracte din plante organice bioactive. Aceasta apa de gura incredibil de eficienta calmeaza si
  amelioreaza gingiile lăsând guracu un gust proaspat de menta si curata.

 • ALOE VERA BALSAM DE BUZE 5,7ML

  Utilizand Aloe Vera organica bioactiva ne asiguram ca nivelul de polizaharide din plante este maximizat pentru
  a ajuta la calmarea, hidratarea si repararea buzelor uscate. Combinația noastră unică de ingrediente bioactive si
  extracte hidrateaza instantaneu buzele, lasandu-le in stare perfecta. Acest balsam de buze calmant oferă, de
  asemenea SPF 15, protecție impotriva razelor dăunătoare UVA și UVB ale soarelui.

 • ALOE VERA GEL PENTRU OCHI 15ML

  Gelul cu Aloe Vera organica bioactiva este bogat in substante nutritive, enzime si polizaharide si are proprietati puternice calmante si reparatoare.

 • ALOE VERA LOTIUNE TEN 200ML

  Utilizand Aloe Vera organica bioactiva ne asiguram ca nivelul de polizaharide din plante este maximizat pentru a ajuta la calmarea, hidratarea si repararea pielii uscate si expuse la soare. Lotiunea cu aloe vera calmeaza instant pielea, lasand o senzatie de piele catifelata si sanatoasa.

 • ALOE VERA SAMPON DE PAR 265ML

  Utilizand Aloe Vera organica bioactiva ne asiguram ca nivelul de polizaharide din plante este maximizat, iar în combinație cu un amestec select de extracte naturale bioactive, acopera si patrunde in fibrele de par, calmand si hranind radacinile si scalpul, lasand senzatia de par moale si matasos.

 • ALOE VERA PASTA DE DINTI 100ML

  Folosind aloe vera organica bioactiva cea mai pura, formulăm cu grijă proprietățile calmante ale polizaharidelor cu un amestec complex de extracte din plante organice bioactive. Aceasta pasta de dinti unica calmeaza si revitalizeaza gingiile lasand dintii curati si cu un alb natural.

 • ALOE VERA GEL CURATARE PAR SI CORP 250 ML

  Folosind Aloe Vera organica bioactiva in forma cea mai pura, ne asiguram ca nivelul polizaharidelor benefice din plante este maximizat pentru a ajuta la calmarea si refacerea pielii uscate si sensibile.

 • ALOE VERA GEL 200ML

  Utilizand Aloe Vera organica bioactiva ne asiguram ca nivelul de polizaharide din plante este capturat si maximizat pentru a ajuta la calmarea, hidratarea si repararea pielii uscate si expuse la soare.

 • ALOE VERA DEODORANT 50ML

  Deodorant natural pentru piele sensibila care nu astupa porii.

 • NOU

  ALOE VERA CREMA CONCENTRATA 50ML

  Aceasta crema cu Aloe Vera organica este foarte hranitoare, intra repede in piele și lasă senzația de piele refacuta si calmata instant.

 • NOU

  ALOE VERA BALSAM PAR 265ML

  Utilizat în combinație cu samponul nostru cu Aloe Vera organica bioactiva, aceast balsam incredibil de eficient consolidează starea naturala prin penetrarea firelor de par, permițând complexului bioactiv de Aloe Vera organica sa calmeze, hrăneasca, hidrateze parul.

 • ALOE VERA SPUMA CURATARE FATA 150ML

  Folosind extras de Aloe Vera pur, organic și bioactiv, ne asigurăm că nivelul benefic de polizaharide al plantei este captat și maximizat pentru a ajuta la calmarea și hrănirea pielii. În combinație cu un amestec echilibrat de ingrediente, precum extras de gălbenele cu efect calmant, acest produs bioactiv de curățare oferă o textură spumoasă luxoasă, eliminând impuritățile de la suprafața pielii și lăsându-vă tenul moale, curat și reîmprospătat.