Promotii Dr. Organic

In luna iulie 2018 50% reducere in farmaciile Sensiblu la al doilea produs Dr. Organic din gama Skin Clear !

Promoţia este valabilă în perioada 01 – 31 iulie 2018 în farmaciile Sensiblu selecţionate în limita stocului disponibil,  pe baza cardului de fidelitate. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Reducerea  se aplica la achizitia a 2 produse Dr. Organic din gama cu Skin Clear pe acelasi bon fiscal.


In luna iunie 2018 50% reducere in farmaciile Sensiblu la al doilea produs Dr. Organic din gama cu ALOE !

Promoţia este valabilă în perioada 01 – 30 iunie 2018 în farmaciile Sensiblu selecţionate în limita stocului disponibil,  pe baza cardului de fidelitate. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Reducerea  se aplica la achizitia a 2 produse Dr. Organic din gama cu ALOE pe acelasi bon fiscal.


In luna mai 2018 reducere in farmaciile Sensiblu 25% la produsele de ingrijire a fetei !

Promoţia este valabilă în perioada 01 – 31 mai 2018 în farmaciile Sensiblu selecţionate în limita stocului disponibil, dr.organic pe baza cardului de fidelitate. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele participante la promotie sunt produsele de ingrijire a fetei  Dr. Organic.


In luna aprilie 2018 reducere in farmaciile Sensiblu 30% la deodorante!

Promoţia este valabilă în perioada 01 aprilie – 30 aprilie 2018 în farmaciile Sensiblu selecţionate în limita stocului disponibil, dr.organic pe baza cardului de fidelitate. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsele participante sunt deodorantele Dr. Organic.