SPUMA AUTOBRONZANTA MEDIUM 150ML

SPUMA AUTOBRONZANTA MEDIUM 150ML

Spuma autobronzantă Dr Organic Moroccan Glow în nuanță medie este o alternativă mai naturală pentru a obține un bronz de invidiat. Conține un activ din plante, combinat cu amestecul nostru propriu de ingrediente bioactive, naturale și organice, inclusiv ulei de argan natural, o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanți și acizi esențiali grași.

Categorie: Etichetă:
  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Formula ușoară alunecă pe piele, ajutându-vă să obțineți o acoperire uniformă, lăsând pielea moale și catifelată. Această spumă ușor parfumată bronzează pielea instant, pentru o strălucire aurie și naturală de durată.

MOD DE UTILIZARE

  1. Pentru a obține un bronz uniform, primul pas este exfolierea cu Exfoliantul Dr Organic Moroccan Glow înainte de plajă, insistând pe zonele mai uscate precum coate, genunchi, glezne și picioare. Hidratați aceste zone după exfoliere cu una dintre loțiunile Dr Organic.
  2. Folosiți săptămânal ca tratament natural pentru bronzare. Pentru cele mai bune rezultate, aplicați cu o mănușă specială. Puneți produs pe mănușă și distribuiți pe tot corpul în mișcări ascendente, asigurându-vă că toată pielea este acoperită.
  3. Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun după utilizare.
  4. Așteptați 5 minute sau până când pielea este uscată la atingere pentru a vă îmbrăca. Încercați să nu vă udați sau să nu transpirați cel puțin 4 ore după aplicare.
  5. Hidratați-vă pielea zilnic și exfoliați ușor înainte de următoarea utilizare. Pentru a crește intensitatea bronzului, repetați până la obținerea culorii dorite.

Produsul poate fi utilizat pe corp și ten. Pentru rezultate de durată, utilizați împreuna cu Loțiunea de corp Dr Organic Moroccan Glow pentru extinderea duratei bronzului.

PRECAUTII
Se recomandă testarea produsului pe o suprafață mică a pielii cu 24 de ore înainte de utilizare. Acest produs nu conține filtru de protecție solară și nu protejează împotriva arsurilor solare. Expunerea repetată a pielii neprotejate la soare poate accentua riscul de îmbătrânire, cancer de piele și alte efecte negative, chiar dacă nu înregistrați arsuri. Evitați contactul cu suprafețele și materialele textile. Acest produs nu este pentru uz intern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vătămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul pe animale. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Acest produs conține ingrediente din agricultura ecologică în procent de cel puțin 70%. Datorită originii naturale a ingredientelor* sale, culoarea și consistența produsului pot varia. Acest lucru nu afectează calitatea produsului. *exclusiv apă și sare.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.