SKIN CLEAR MASCA PENTRU CURATARE PROFUNDA 100 ML

SKIN CLEAR MASCA PENTRU CURATARE PROFUNDA 100 ML

Mască unică de tratare cu extract de scoarță de salcie si carbune. Această mască oferă un tratament profund de curățare pentru zonele problematice ale pielii, cum ar fi petele, imperfecțiunile și acneea

Categorie: Etichetă:
  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Mască unică de tratare cu extract de scoarță de salcie si carbune. Această mască oferă un tratament profund de curățare pentru zonele problematice ale pielii, cum ar fi petele, imperfecțiunile și acneea. Amestecul propriu de ingrediente bioactive, naturale și organice, incluzând ulei de arbore de ceai, extract de grapefruit și extract de mușețel din această mască unică, contribuie la creșterea ratei de reînnoire celulară a pielii, datorită concentrației sale de AHA natural și acidului salicilic. Pielea va fi mai catifelată, mai curată și purifiată – cu porii vizibil reduși. Testat dermatologic.

MOD DE UTILIZARE
 Aplicați un strat subțire și lăsați să se usuce înainte de clătire cu apă caldă. Utilizați 1-2 ori pe săptămână. Pentru rezultate optime utilizați ca parte a regimului zilnic Skin Clear.

INFORMATII DE CALITATE
 Datorită ingredientelor de origine naturală, culoarea și consistența pot varia de la un lot la altul. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.