SKIN CLEAR GEL TRATAMENT 10ML

SKIN CLEAR GEL TRATAMENT 10ML

Testat dermatologic, formulat special pentru a acționa țintit asupra petelor, imperfecțiunilor și acneei. Concentrația bogată de AHA (acizi din fructe) și Acid Salicilic oferă efecte rapide și eficiente, inclusiv o rată crescută de reînnoire celulară.

Categorie: Etichetă:
  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Testat dermatologic, formulat special pentru a acționa țintit asupra petelor, imperfecțiunilor și acneei. Concentrația bogată de AHA (acizi din fructe) și Acid Salicilic oferă efecte rapide și eficiente, inclusiv o rată crescută de reînnoire celulară. Prin aplicarea pe zonele afectate acest gel ajută la obținerea rapidă a unui ten curat, calm, suplu și revitalizat.

MOD DE UTILIZARE
Aplicați pe zona afectată ori de câte ori este nevoie. Pentru rezultate optime, utilizați ca parte a regimului dumneavoastră zilnic Skin Clear.

√  Fără aluminiu √  Fără SLS  √  Fără parabeni √  Fără alcool √  Natural

INFORMATII DE CALITATE
 Datorită ingredientelor de origine naturală, culoarea și consistența pot varia de la un lot la altul. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.