SKIN CLEAR EXFOLIANT FAȚĂ 5 IN 1 150ML

SKIN CLEAR EXFOLIANT FAȚĂ 5 IN 1 150ML

Imbogățit cu un amestec brevetat din plante organice precum uleiul de tea tree, grepfruit și mușețel pentru a oferi un tratament ideal pentru pielea uleioasă predispusă la imperfecțiuni.

Categorie: Etichetă:
  • Descriere
  • Dr.Organic
  • Informații suplimentare

Descriere

este îmbogățit cu un amestec brevetat din plante organice precum uleiul de tea tree, grepfruit și mușețel pentru a oferi un tratament ideal pentru pielea uleioasă predispusă la imperfecțiuni. Conține particule naturale de lavă vulcanică combinate cu extract calmant de coajă de salcie. Bogat în AHA (acizi din fructe) și acid salicilic contribuie la creșterea ratei de reînnoire a celulelor pielii, aceasta devenind mai netedă, calmă și curată – cu pori reduși vizibil

MOD DE UTILIZARE
pentru utilizare zilnică. Se aplică un strat subțire și se masează ușor pe față cu mișcări circulare. Se clătește cu apă caldă. Pentru rezultate optime, utilizați ca parte a regimului zilnic Skin Clear.

√  Fără aluminiu  √   Fără SLS  √  Fără parabeni √ Fără alcool  √  Natural

INFORMATII DE CALITATE
 Datorită ingredientelor de origine naturală, culoarea și consistența pot varia de la un lot la altul. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.

Informații suplimentare

Weight 25 kg
Dimensions 12 × 24 × 21 cm