SKIN CLEAR CREMĂ HIDRATANTĂ SEBUM CONTROL 5 IN 1 50ML

SKIN CLEAR CREMĂ HIDRATANTĂ SEBUM CONTROL 5 IN 1 50ML

Este bogată în AHA naturali (acizi din fructe) care ajută la creșterea ratei de înoire celulară a pielii. Am combinat aceste principii active cu adevărat unice, cu un complex propriu de ingrediente naturale, organice și bioactive, incluzând extractul de coajă de salcie, cu efect dovedit de calmare a pielii iritate.

Categorie: Etichetă:
  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Este bogată în AHA naturali (acizi din fructe) care ajută la creșterea ratei de înoire celulară a pielii. Am combinat aceste principii active cu adevărat unice, cu un complex propriu de ingrediente naturale, organice și bioactive, incluzând extractul de coajă de salcie, cu efect dovedit de calmare a pielii iritate. Rezultatul este o cremă purificatoare cu acțiune rapidă care prin folosirea zilnică reduce imperfecțiunile, porii și roșeața, lăsând pielea vizibil mai curată, calmă și radiantă.

 MOD DE UTILIZARE
 Se aplică zilnic după curățare. Pentru rezultate optime, utilizați ca parte a regimului zilnic Skin Clear.

√  Fără aluminiu √  Fără SLS √  Fără parabeni √  Fără alcool √  Natural

INFORMATII DE CALITATE
 Datorită ingredientelor de origine naturală, culoarea și consistența pot varia de la un lot la altul. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.