PRO COLLAGEN PROBIOTIC CREMA ANTI-IMBATRANIRE 50ML

PRO COLLAGEN PROBIOTIC CREMA ANTI-IMBATRANIRE 50ML

Pentru ten gras si mixt

Ser hidratant și echilibrant pentru utilizare zilnică, bazat pe un complex unic ce stimulează formarea de colagen, cu extract natural din frunză de mur. Bogat în biotină și acid hialuronic, acest emolient inovator contribuie la îmbunătățirea elasticității, estompează roșeața, reduce profunzimea ridurilor și oferă hidratare de până la 24 de ore. Crește gradul de hidratare al pielii cu peste 50% după două ore – în mod dovedit!

 

Categorie: Etichetă:
  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

În combinație cu complexul pro-colagen am inclus o proteină extrasă din lapte, Probiotic Blend. Aceste probiotice ajută la calmarea pielii, reduc iritația și oferă o strălucire sănătoasă, revitalizând complet epiderma. Pielea dumneavoastră va fi echilibrată și protejată împotriva factorilor agresivi din mediu.
95% REZULTATE DOVEDITE CLINIC ÎN 4 SĂPTĂMÂNI*
– PIELE MAI FERMĂ
– PIELE MAI NETEDĂ
– ANTIRID
*bazat pe un studiu cosmetic realizat pe douăzeci de persoane
MOD DE UTILIZARE
 aplicați dimineața și seara, în cadrul rutinei dumneavoastră de îngrijire a pielii.
PRECAUTII
 Acest produs nu este pentru uz intern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vătămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul pe animale. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Acest produs conține ingrediente din agricultura ecologică în procent de cel puțin 70%. Datorită originii naturale a ingredientelor* sale, culoarea și consistența produsului pot varia. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

*exclusiv apă și sare.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.