PRO COLLAGEN PEARL CREMA ANTI-IMBATRANIRE 50ML

NOU

PRO COLLAGEN PEARL CREMA ANTI-IMBATRANIRE 50ML

Pentru toate tipurile de ten

Ser fortifiant pentru utilizare zilnică, bazat pe un complex unic ce stimulează formarea de colagen, cu biotină și acid hialuronic pentru ameliorarea iritației, estomparea roșeții și o hidratare de până la 24 de ore. Crește gradul de hidratare al pielii cu peste 50% după două ore – în mod dovedit!

Categorie: Etichetă:
  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Acest ser unic remineralizant conține și extract din frunză de mur, pentru refacerea elasticității și estomparea liniilor și ridurilor fine.
În combinație cu complexul pro-colagen am inclus un extract din perle negre, culese în Tahiti, din lagunele adânci și albastre ale Polineziei Franceze. Cu proprietățile sale remineralizante, acest produs hidratant oferă tenului prospețime, nutriție și protecție.
95% REZULTATE DOVEDITE CLINIC ÎN 4 SĂPTĂMÂNI*
– PIELE MAI FERMĂ
– PIELE MAI NETEDĂ
– ANTIRID
*bazat pe un studiu cosmetic realizat pe douăzeci de persoane
MOD DE UTILIZARE
aplicați dimineața și seara, în cadrul rutinei dumneavoastră de îngrijire a pielii.
PRECAUTII
Acest produs nu este pentru uz intern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vătămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul pe animale. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Acest produs conține ingrediente din agricultura ecologică în procent de cel puțin 70%. Datorită originii naturale a ingredientelor* sale, culoarea și consistența produsului pot varia. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

*exclusiv apă și sare.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.