PRO COLLAGEN DRAGON CREMA ANTI-IMBATRANIRE 50ML

PRO COLLAGEN DRAGON CREMA ANTI-IMBATRANIRE 50ML

Ten uscat si sensibil

Ser hidratant cu antioxidanți, bazat pe un complex unic ce stimulează formarea de colagen, bogat în biotină și acid hialuronic, care crește gradul de hidratare al pielii cu peste 50% după două ore – în mod dovedit!

 

Categorie: Etichetă:
  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Oferind o hidratare de până la 24 de ore, acest emolient inovator ajută la estomparea roșeții și reduce ridurile. Conține extract din frunze de mur, pentru a ajuta formarea naturală a elastinei, pentru o piele mai elastică, ce iradiază de sănătate.
Acest ser hidratant pentru utilizare zilnică conține „sânge de dragon”, care vindecă pielea uscată și deteriorată. Provenit din pădurile amazoniene din Peru, sângele de dragon este o rășină naturală derivată din copacul cu același nume. Având proprietăți dovedite anti-aging, regeneratoare și tămăduitoare pentru piele, este extras prin metode sustenabile, pentru a proteja atât planta cât și mediul înconjurător.
95% REZULTATE DOVEDITE CLINIC ÎN 4 SĂPTĂMÂNI*
– PIELE MAI FERMĂ
– PIELE MAI NETEDĂ
– ANTIRID
*bazat pe un studiu cosmetic realizat pe douăzeci de persoane
MOD DE UTILIZARE
 aplicați dimineața și seara, în cadrul rutinei dumneavoastră de îngrijire a pielii.
PRECAUTII: Acest produs nu este pentru uz intern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vătămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul pe animale. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Acest produs conține ingrediente din agricultura ecologică în procent de cel puțin 70%. Datorită originii naturale a ingredientelor* sale, culoarea și consistența produsului pot varia. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

*exclusiv apă și sare.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.