MIERE MANUKA EXFOLIANT FATA 125ML

MIERE MANUKA EXFOLIANT FATA 125ML

Un exfoliant bioactiv, ce acționează în profunzime, cu proprietăți naturale de refacere și hidratare a tenului.

  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Un exfoliant bioactiv, ce acționează în profunzime, cu proprietăți naturale de refacere și hidratare a tenului. Combinând un amestec complex de ingrediente bioactive, naturale și organice cu microparticule de rocă vulcanică și pudră de porumb am produs un exfoliant care curăță tenul în profunzime și îl întinerește, lăsându-l catifelat și hidratat, iradiind de sănătate.
Mierea de Manuka organică și bioactivă are o serie de proprietăți benefice care hrănesc și refac integritatea pielii.

MOD DE UTILIZARE
Aplicați produsul pe întreaga față, masând în mișcări circulare. Clătiți cu apă caldă sau îndepărtați cu un prosop umed. Pentru cele mai bune rezultate, după exfoliere hidratați tenul cu crema cu miere de Manuka.
PRECAUTII
Acest produs nu este pentru uz intern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vătămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul pe animale. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Acest produs conține ingrediente din agricultura ecologică în procent de cel puțin 70%. Datorită originii naturale a ingredientelor* sale, culoarea și consistența produsului pot varia. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

*exclusiv apă și sare.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.