MIERE MANUKA CREMA DE MAINI 125ML

MIERE MANUKA CREMA DE MAINI 125ML

Mierea de Manuka organică și bioactivă are o serie de proprietăți benefice care repară și refac integritatea pielii. Crema noastră pentru mâini și unghii cu miere de Manuka organică și bioactivă combină proprietățile mierii de Manuka cu cele ale complexului de extracte bioactive. Crema a fost formulată pentru a oferi o hidratare intensă pielii, penetrând prin stratul epidermei, accelerând reînnoirea celulelor și refăcând mâinile uscate.

  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Această cremă intensivă cu acțiune timp de 12 ore este ideală pentru toate zonele aspre ale corpului, inclusiv coate și genunchi.
– Protecție bioactivă și echilibru hidratant timp de 12 ore
– Hrănire, refacere și catifelare intensiva
– Perfectă pentru piele uscată și aspră
– Terapie organică bioactivă pentru mâini și unghii
MOD DE UTILIZARE
 Aplicați o cantitate generoasă de cremă pe piele. Repetați la nevoie.
Datorită originii naturale a ingredientelor sale, culoarea și consistența produsului pot varia. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.