LOTIUNE PRELUNGIRE BRONZ 150ML

NOU

LOTIUNE PRELUNGIRE BRONZ 150ML

Loțiunea de corp Dr Organic Moroccan Glow pentru extinderea duratei bronzului este o alternativă mai naturală care vă ajută să vă prelungiți bronzul. Această loțiune hidratantă este formulată cu o selecție proprie de ingrediente naturale, organice și bioactive, inclusiv ulei de argan din agricultura ecologică: o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanți și acizi grași esențiali

Categorie: Etichetă:
  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Am adăugat și un extract din plante pentru intensificarea bronzului, lăsând pielea hidratată, cu o strălucire naturală, de durată.
PRODUS PENTRU EXTINDEREA DURATEI BRONZULUI
MOD DE UTILIZARE
Aplicați pe piele în cantități generoase. Repetați cât de des este nevoie. Produsul poate fi utilizat pe corp și pe față. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați împreuna cu Spumele autobronzante Dr Organic Moroccan Glow.
PRECAUTII
Se recomandă testarea produsului pe o suprafață mică a pielii cu 24 de ore înainte de utilizare. Acest produs nu conține filtru de protecție solară și nu protejează împotriva arsurilor solare. Expunerea repetată a pielii neprotejate la soare poate accentua riscul de îmbătrânire, cancer de piele și alte efecte negative, chiar dacă nu înregistrați arsuri. Evitați contactul cu suprafețele și materialele textile. Acest produs nu este pentru uz intern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vătămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul pe animale. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Acest produs conține ingrediente din agricultura ecologică în procent de cel puțin 70%. Datorită originii naturale a ingredientelor* sale, culoarea și consistența produsului pot varia. Acest lucru nu afectează calitatea produsului. *exclusiv apă și sare.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.