EXFOLIANT 200ML

NOU

EXFOLIANT 200ML

Uleiul de argan marocan din agricultura biologică este o sursă extrem de bogată de vitamine, antioxidanți și acizi esențiali grași. Amestecăm acest ulei organic exotic cu o selecție proprie de ingrediente organice și bioactive cât și microparticule naturale de rocă vulcanică pentru a crea un gomaj pentru întregul corp, creat pentru a pregăti pielea pentru o aplicare uniformă a autobronzantului.

Categorie: Etichetă:
  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Acest gomaj îndepărtează eficient celulele moarte de la suprafața pielii, lăsând o senzație plăcută de exfoliere și catifelare, pentru un bronz impecabil și uniform.
PRODUS EXFOLIANT ÎNAINTE DE PLAJĂ
MOD DE UTILIZARE
Masați în mișcări circulare pe piele, în cadă sau duș, insistând pe zonele mai uscate precum coate, genunchi, glezne și picioare. Hidratați aceste zone după exfoliere. Înainte de bronz, utilizați una dintre Loțiunile Dr Organic.
PRECAUTII
Acest produs nu este pentru uz intern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vătămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul pe animale. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Acest produs conține ingrediente din agricultura ecologică în procent de cel puțin 70%. Datorită originii naturale a ingredientelor* sale, culoarea și consistența produsului pot varia. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

*exclusiv apă și sare.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.