COCOS CREMA DE ZI 50ML

COCOS CREMA DE ZI 50ML

Această cremă de zi cu ulei de cocos virgin, din agricultura biologică, combină proprietățile nutritive ale uleiului de cocos cu un cocktail de uleiuri esențiale și extracte organice de papaya, smochine, portocale și mango, plus suc de aloe vera pentru a calma și hidrata pielea.

Categorie: Etichetă:
  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Datorită nivelului ridicat de trigliceride din uleiul de cocos, această cremă echilibrează nivelul natural de hidratare al pielii, lăsând o senzație de prospețime și sănătate.
– Formulă ușoară
– Îmbunătățește fermitatea și tonusul
– Hidratează, netezește și hrănește
– Protejează împotriva radicalilor liberi nocivi
– Hrănește în profunzime, până în epidermă
– Optimizează hidratarea pielii

MOD DE UTILIZARE
aplicați în cantități generoase, după nevoie.

PRECAUTII
 Acest produs nu este pentru uz intern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vătămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul pe animale. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
Acest produs conține ingrediente din agricultura ecologică în procent de cel puțin 70%. Datorită originii naturale a ingredientelor* sale, culoarea și consistența produsului pot varia. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

*exclusiv apă și sare.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.