COCOS CREMA DE OCHI 15ML

COCOS CREMA DE OCHI 15ML

Formula echilibrată pe bază de ulei de cocos virgin, din agricultura ecologică, alături de activele marine cu eficiență dovedită clinic și amestecul nostru patentat de extracte naturale și organice oferă un produs de estompare a ridurilor de expresie din jurul ochilor

  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Aceasta crema actioneaza și pe termen lung, pentru a hidrata și hrăni zonele delicate din jurul ochilor, oferind un tonus sănătos și radios pielii.
– Efect de întindere a rețelei fibrelor de colagen
– Efect de netezire imediată
– Efect antirid imediat
– Alternativă naturală la injecțiile cu fillere
MOD DE UTILIZARE
 Aplicați cu atenție o cantitate mică de crema pe pielea din jurul ochilor, tamponând cu degetele către nas. Evitați contactul direct cu ochii. Dacă intră în ochi din greșeală, clătiți cu multă apă.
PRECAUTII
Acest produs nu este pentru uz intern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vătămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul pe animale. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.