CARBUNE GEL SPALARE FATA 200ML

  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Cărbunele activ este un ingredient natural unic care, în combinație cu un amestec de uleiuri organice, extracte și acizi din fructe, creează un gel de curățare a tenului în profunzime. Ajută la îndepărtarea impurităților, lăsând tenul curatat, cu un aspect radios.
Cărbune detoxifiant pentru o curățare în profunzime a pielii și a porilor: curăță porii si ofera luminozitate tenului.

MOD DE UTILIZARE
umeziți tenul, iar apoi masați putin gel pe piele în mișcări circulare, concentrându-vă pe frunte, nas și bărbie. Clătiți cu apă rece. Pentru cele mai bune rezultate, hidratați ulterior pielea cu o cremă hidratantă Dr Organic.
PRECAUTII
Evitați contactul direct cu materialele textile. Agitați bine înainte de utilizare. Acest produs nu este pentru uz intern. Evitați contactul cu ochii. Nu aplicați pe pielea vătămată sau iritată. Dacă apare o sensibilitate la produs, întrerupeți folosirea. Evitați acest produs dacă sunteți alergic sau sensibil la oricare dintre ingredientele sale. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu folosiți produsul pe animale. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.
INFORMATII DE CALITATE
Acest produs conține ingrediente din agricultura ecologică în procent de cel puțin 70%. Datorită originii naturale a ingredientelor* sale, culoarea și consistența produsului pot varia. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

*exclusiv apă și sare.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.