ALOE VERA GEL PENTRU OCHI 15ML

ALOE VERA GEL PENTRU OCHI 15ML

Gelul cu Aloe Vera organica bioactiva este bogat in substante nutritive, enzime si polizaharide si are proprietati puternice calmante si reparatoare.

  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Gelul cu Aloe Vera organica bioactiva este bogat in substante nutritive, enzime si polizaharide si are proprietati puternice calmante si reparatoare.

În combinație cu o selectie de ingrediente naturale si organice bioactive, acest gel racoritor intra foarte repede in piele, improspateaza instant si reface pielea din jurul ochilor, ajutand la reducerea umflaturilor, cearcanelor si a liniilor fine din jurul ochilor.

MOD DE UTILIZARE
Aplicati o cantitate mica de gel pe piele, pe partea exterioară a ochiului. Masati usor din exterior spre nas.

INFORMATII DE SIGURANTA
Evitați contactul direct cu ochii. Dacă totusi va intra in ochi clătiți cu multă apă caldă. Păstrați într-un loc răcoros și uscat departe de lumina directă a soarelui.

INFORMATII DE CALITATE
Datorita ingredientelor de origine naturală, culoarea și consistență pot varia de la un lot la altul. Acest lucru nu afectează calitatea produsului

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.