ALOE VERA GEL 200ML

ALOE VERA GEL 200ML

Utilizand Aloe Vera organica bioactiva ne asiguram ca nivelul de polizaharide din plante este capturat si maximizat pentru a ajuta la calmarea, hidratarea si repararea pielii uscate si expuse la soare.

  • Descriere
  • Dr.Organic

Descriere

Utilizand Aloe Vera organica bioactiva ne asiguram ca nivelul de polizaharide din plante este capturat si maximizat pentru a ajuta la calmarea, hidratarea si repararea pielii uscate si expuse la soare.

Acest gel cu putere bioactiva dubla calmeaza instantaneu pielea lasand o senzatie de piele sanatoasa si catifelata.Aloe Vera Gel contine peste 75 de constituenți cunoscuți, care combinati oferă o serie de proprietăți benefice. Cercetarea continuă pentru a descoperi noi proprietăți ale acestei plante uimitoare. Constituenții cunoscuti pot fi împărțiti în următoarele grupe:

  • Vitamine • Minerale
  • Polizaharide
  • Amino Acizi • Enzimee • Steroli din plante
  • Acid salicilic

Metoda noastra de extragere asigura benefiiciile ingredintelor, inclusiv polizaharindele, sunt maximizate si protejate. Gelul nostru unic bioactiv ajuta la a inmuia, calma si restabili pielea uscata si sensibila.

MOD DE UTILIZARE
 Aplicati din belșug pe piele. Repetați de câte ori este necesar. Potrivit pentru utilizarea pe tot corpul. Un hidratant potrivit pentru utilizarea pe:

✓ piele uscata ✓ pielii expuse la soare ✓ vergeturi ✓ cicatrici ✓ piele inrosita & iritata

INFORMATII DE CALITATE
Datorita ingredientelor de origine naturală, culoarea și consistență pot varia de la un lot la altul. Acest lucru nu afectează calitatea produsului.

Ingrediente organice si naturale
Toate produsele noastre au cel puțin 70% ingrediente organice. Ingredientele naturale derivate sunt utilizate în toate formulele

Fara ingrediente chimice concentrate
Ingredientele cunoscute pentru efectele lor secundare, cum ar fi parabenii, laureat sulfat de sodiu (SLS), SLES, polietilen glicol (PEG), dimeticonă, sulfați, parfumuri sintetice și coloranți artificiali sunt întotdeauna evitate în toate produsele.

Fara teste pe animale
Produsele sunt testate pe voluntari (oameni) pentru a ne asigura că acestea sunt complet sigure si eficiente. Nu există teste pe animale.

Fara ingrediente modificate genetic
Organismele modificate genetic sunt evitate pentru a ne asigura ca formulele sunt cat se poate de naturale.

Fara uleiuri minerale
Petro-chimicele, cum ar fi parafina și petrolul, sunt evitate. Se folosesc uleiuri pe baza de plante si extracte.