Șampon

 • CANEPA SAMPON SI BALSAM 2 IN 1 265 ML

  Uleiul organic de cânepă este descris ca fiind "cel mai echilibrat ulei", bogat în acizi grași esențiali si Omega 3, 6 și 9,
  toate fiind esențiale pentru un par sanatos. În combinație cu o serie de extracte bioactive și organice, inclusiv extract de
  afine și îmbogățit cu un amestec de aminoacizi, acest sampon si balsam doi in unu stimulează părul lăsându-l revitalizat
  si întărit.

 • ALOE VERA SAMPON DE PAR 265ML

  Utilizand Aloe Vera organica bioactiva ne asiguram ca nivelul de polizaharide din plante este maximizat, iar în combinație cu un amestec select de extracte naturale bioactive, acopera si patrunde in fibrele de par, calmand si hranind radacinile si scalpul, lasand senzatia de par moale si matasos.

 • ARGAN SAMPON 265ML

  Uleiul de argan organic marocan este o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanti si acizi grasi esentiali. Proprietățile unice ale acestui ulei uimitor sunt combinate cu o serie de uleiuri esențiale organice și extracte de fructe pentru a crea un sampon nutritiv care netezește și curăță firele de par.

 • RODIE SAMPON 265ML

  Rodiile obținute din agricultura ecologică reprezintă cea mai recentă descoperire în ceea ce privește ingredientele bioactive, cu proprietăți de întinerire a celulelor. Nivelul ridicat de antioxidanți din rodii ajută la combaterea radicalilor liberi, iar în combinație cu extractul de aloe vera organic, lasă părul regenerat, strălucind de sănătate și protejat împotriva elementelor.

 • COCOS SAMPON 265ML

  Acest sampon hidratant combina proprietatile nutritive ale uleiului de cocos si ale amino acizilor de matase cu un cocktail de uleiuri esentiale si extracte din fructe pentru a curata parul si scalpul, lasandu-l curat, hidratat și vizibil sanatos.

 • MIERE MANUKA SAMPON 265ML

  Folosim miere de Manuka bioactivă, selectată atent din agricultura biologică, astfel încât proprietățile acestui ingredient unic sunt maximizate. În combinație cu extract de aloe vera organică am obținut acest sampon ce lasă părul hrănit, refăcut și vizibil mai sănătos.

 • CARBUNE SAMPON 265ML

  Cărbunele activ este un ingredient natural unic care curăță în profunzime pentru a elimina impuritățile și grăsimea din păr și de pe scalp. Proprietățile unice ale cărbunelui sunt potențate de o combinație proprie de uleiuri organice și extracte din fructe pentru a crea un șampon purificator care lasă părul și scalpul revitalizate și reîmprospătate.