Loțiune de corp

 • COCOS UNT DE CORP 200ML

  Crema usoara si absorbanta, formulata pentru a revitaliza și catifela pielea.

 • CANEPA LOTIUNE DE CORP 200 ML

  Uleiul organic de cânepă este descris ca fiind "cel mai echilibrat ulei", bogat în acizi grași esențiali si Omega 3, 6 și 9,
  toate fiind esențiale pentru o piele sanatoasa. Proprietățile unice ale acestui ulei uimitor combinate cu aloe vera,
  migdale, ulei de avocado și amestecul nostru brevetat de extracte naturale, organice si bioctive, incluzand coada-calului,
  hamei și hibiscus pentru a crea o lotiune bogat hidratanta care ajută la catifelarea, refacerea si hranirea pielii.

 • ALOE VERA LOTIUNE TEN 200ML

  Utilizand Aloe Vera organica bioactiva ne asiguram ca nivelul de polizaharide din plante este maximizat pentru a ajuta la calmarea, hidratarea si repararea pielii uscate si expuse la soare. Lotiunea cu aloe vera calmeaza instant pielea, lasand o senzatie de piele catifelata si sanatoasa.

 • ALOE VERA GEL 200ML

  Utilizand Aloe Vera organica bioactiva ne asiguram ca nivelul de polizaharide din plante este capturat si maximizat pentru a ajuta la calmarea, hidratarea si repararea pielii uscate si expuse la soare.

 • NOU

  RODIE LOTIUNE DE CORP 200 ML

  Rodia bioactivă organica este un „superfruct“ cu proprietăți antioxidante uimitoare, și este cel mai nou ingredient foarte hidratant.
  Continand un complex revitalizat formulat pentru a proteja si imbunatati aspectul natural al pielii, lotiunea cu rodie organica lasa pielea frumoasa, moale, neteda si complet restaurata.