Gel de duș

 • ALOE VERA GEL CURATARE PAR SI CORP 250 ML

  Folosind Aloe Vera organica bioactiva in forma cea mai pura, ne asiguram ca nivelul polizaharidelor benefice din plante este maximizat pentru a ajuta la calmarea si refacerea pielii uscate si sensibile.

 • COCOS GEL CURATARE PAR SI CORP 250 ML

  Uleiul organic de nucă de cocos Virgin este renumit pentru proprietățile sale nutritive și hidratante. Este, de asemenea, bogat în trigliceride cu lanț mediu care ajută la hidratarea pielii. Prin combinarea acestui ingredient natural unic cu un amestec propriu de extracte bioactive și organice, am creat un gel de curatare răcoritoar care lasă corpul hranit si revigorat.

 • RODIE GEL CURATARE PAR SI CORP 250 ML

  Bogate in acid elagic celule bioactive din rodie organica mentin tineretea si hidratarea pielii. Proprietățile antioxidante ale acestui uimitor „superfruct“ ajuta la pentru a revitizarea pielii. Formulat pentru a ajuta la menținerea nivelului de hidratare optim al pielii, acest gel de spălare îmbogățit cu antioxidanți ajută la îmbunătățirea aspectului natural al pielii, lasand-o moale, frumosa, curata și plina de viață.

 • NOU

  ARGAN GEL CURATARE PAR SI CORP 250 ML

  Uleiul organic de argan marocan este o sursă incredibil de bogată in vitamine, antioxidanti si acizi grași esențiali. Prin combinarea acestui ingredient natural unic, cu un amestec brevetat de extracte bioactive și organice, am creat un gel de dus care stimulează simțurile și lasă pe piele senzatia de curat și restaurat.

 • TEA TREE GEL DE DUS 250ML

  Folosim ulei de arbore de ceai pur, organic, pentru ca proprietățile antibacteriene naturale ale plantei să fie maximizate pentru a curăța, reîmprospăta și reface pielea. Gelul nostru de duș cu ulei de arbore de ceai din agricultura ecologică și ulei de mentă din agricultura ecologică curăță și protejează pielea, oferind o senzație de revitalizare și un aspect curat și sănătos. Acest gel de baie și duș cu textură bogată, pentru utilizare zilnică, este purificator si revitalizant.

 • CARBUNE GEL DUS PURIFICATOR 250ML

  Cărbunele activ este un ingredient cu adevărat unic, cu proprietăți deosebite atunci când este utilizat în produsele cosmetice. Combinându-l cu un amestec propriu de uleiuri esențiale organice și extracte din fructe, am creat un gel de duș revitalizant care ajută la îndepărtarea impurităților lasand pielea complet curată.