Gel curătare

 • TEA TREE GEL SPALARE FATA 200ML

  Gelul de spalare al fetei cu arbore de ceai Dr. Organic este un demachiant facial delicatsi care pentreaza in
  profunzime, formulat dintr-un amestec de ingrediente antiseptice narurale si organice cu proprietati bioactive,
  cum ar fi uleiul de arbore de ceai, uleiul de mandarin rosu, uleiul de coaja de lamaie și extractul de hamamelis.
  Acest demachiant usor purifiant lasa pielea curata, revigorata si perfect echilibrata.

 • MIERE MANUKA GEL DE CURATARE FATA 150ML

  Mierea de Manuka bioactivă, din agricultura ecologică, are o serie de proprietăți care refac, hidratează și reînvigorează pielea. Am combinat-o cu un amestec echilibrat de ingrediente organice și naturale pentru a obține această cremă pentru curățarea tenului care curăță porii în profunzime, îndepărtând impuritățile și grăsimea și lăsând tenul curat, neted și refăcut.

 • SKIN CLEAR GEL SPĂLARE FAȚĂ 5 IN 1 125ML

  Conține o combinație puternică de ulei de arbore de ceai, extract de portocale și grapefruit. Aceste extracte au fost combinate cu AHA naturale (acizi de fructe) dintr-un complex botanic unic și o selecție proprie de ingrediente bioactive, naturale și organice.

 • ALOE VERA SPUMA CURATARE FATA 150ML

  Folosind extras de Aloe Vera pur, organic și bioactiv, ne asigurăm că nivelul benefic de polizaharide al plantei este captat și maximizat pentru a ajuta la calmarea și hrănirea pielii. În combinație cu un amestec echilibrat de ingrediente, precum extras de gălbenele cu efect calmant, acest produs bioactiv de curățare oferă o textură spumoasă luxoasă, eliminând impuritățile de la suprafața pielii și lăsându-vă tenul moale, curat și reîmprospătat.

 • ARGAN SPUMA CURATARE FATA 150ML

  Uleiul de argan marocan, obținut din agricultura ecologică, este o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanți și acizi grași esențiali. L-am combinat cu un amestec propriu de ingrediente naturale și organice pentru a crea acest produs bioactiv parfumat ce formează o spumă ce curăță în profunzime, stimulând totodată simțurile și lăsându-vă tenul proaspăt, neted și reîmprospătat.