Autobronzant

 • SPUMA AUTOBRONZANTA MEDIUM 150ML

  Spuma autobronzantă Dr Organic Moroccan Glow în nuanță medie este o alternativă mai naturală pentru a obține un bronz de invidiat. Conține un activ din plante, combinat cu amestecul nostru propriu de ingrediente bioactive, naturale și organice, inclusiv ulei de argan natural, o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanți și acizi esențiali grași.

 • NOU

  LOTIUNE PRELUNGIRE BRONZ 150ML

  Loțiunea de corp Dr Organic Moroccan Glow pentru extinderea duratei bronzului este o alternativă mai naturală care vă ajută să vă prelungiți bronzul. Această loțiune hidratantă este formulată cu o selecție proprie de ingrediente naturale, organice și bioactive, inclusiv ulei de argan din agricultura ecologică: o sursă incredibil de bogată de vitamine, antioxidanți și acizi grași esențiali

 • NOU

  EXFOLIANT 200ML

  Uleiul de argan marocan din agricultura biologică este o sursă extrem de bogată de vitamine, antioxidanți și acizi esențiali grași. Amestecăm acest ulei organic exotic cu o selecție proprie de ingrediente organice și bioactive cât și microparticule naturale de rocă vulcanică pentru a crea un gomaj pentru întregul corp, creat pentru a pregăti pielea pentru o aplicare uniformă a autobronzantului.