Ulei virgin de cocos

Gama de produse cu ulei de cocos

Poate fi utilizat cu succes in produsele cosmetice pentru tratamentul ridurilor si pentru a combate procesul de imbatranire a pielii.
Este cunoscut pentru proprietatile sale hranitoare si de regenerare.
imbunatateste hidratarea, fermitatea si tonusul, hranind epiderma in profunzime.
Protejeaza de asemenea impotriva radicalilor liberi care deterioreaza celulele.